Politica privind protectia datelor cu caracter personal in cadrul FRESH CLUB SRL

Fresh Club SRL; Nr. de ordine la O.R.C: J/40/4039/2011; CUI : 28294518; Adresa: str. Anastasie Panu Nr 50, demisol, sector 3, Bucuresti, Cod Postal: 031166; Tel: 0728115239 ; Web:www.freshclub.ro; Email:contact@freshclub.ro; Legislatia relevanta

Parlamentul European si Consiliul au adoptat, in data de 27 aprilie 2016, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – RGPD sau GDPR).

Regulamentul (UE) 2016/679 a fost publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii L119 din 4 mai 2016, iar prevederile lui vor fi direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii Europene, incepand cu data de 25 mai 2018.

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

LEGE nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;

FRESH CLUB SRL este responsabila pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale conform legislatiei descrise mai sus.

Ce date cu caracter personal colectam de la dumneavoastra si modul in care le procesam / folosim

FRESH CLUB SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor interesate de serviciile pe care compania noastra le poate pune la dispozitie.

Colectam datele dumneavaostra (se va mentiona in continuare “dvs”) cu caracter personal exclusiv de la dvs, prin intermediul unui formular web, formular editabil, prin formulare tiparite, prin discutie directa, carti de vizita sau telefonic.

Odata ce ati inregistrat si/sau ati transmis date cu caracter personal catre noi, prin mijloacele puse la dispozitie si descrise mai sus, ati fost de acord cu folosirea acestor date in conformitate cu aceasta informare.

FRESH CLUB SRL proceseaza numai date cu caracter personal care se incadreaza in categoria “date personale nesensibile”.

Prevederile acestei informari intra in vigoare la data de 25.05.2018, si se aplica tuturor modalitatilor de colectare a informatiilor.

Colectam de la clientii nostri si prelucram doar date cu caracter personal care sa ne permita:

•                sa le transmitem emailuri periodice (adresa de email);

•                sa le analizam eligibilitatea (Nume si prenume; Nume organizatie; CAEN activitate principal si secundara; CUI; Numar inregistrare la registrul comertului; Cont bancar; Adresa sediu social si puncte de lucru; Autorizatii; Numar de angajati; Cifra de afaceri; Venituri totale; Profit/Pierdere; Informatii despre finantari anterioare; Informatii despre finantarile la care doresc sa aplice);

•                sa dezvoltam proiecte si sa asiguram managementul proiectului – tipurile de informatii depind in functie de proiect si vor face obiectul prevederilor contractuale specifice, agreate si semnate cu fiecare client.

FRESH CLUB SRL nu foloseste datele dvs cu caracter personal in scopul identificarii unor aspecte ale personalitatii sau pentru alte aspecte decat cele prezentate mai sus, fara consimtamantul dvs scris.

Nu vom oferi datele dvs cu caracter personal unor alti destinatari, cu exceptia solicitarilor exprese ale autoritatilor de control din Romania.

Datele dvs cu caracter personal nu vor fi transferate in tari din afara UE sau SEE, sau catre organizatii internationale.

Durata de stocare a datelor dvs cu caracter personale

Este reprezentata de timpul necesar pentru asigurarea desfasurarii activitatilor pentru care datele au fost colectate. Datele necesare vor fi pastrate maximum 10 ani sau pentru termenul stabilit conform contractului dintre parti / altui termen stabilit conform legislatiei in vigoare.

Cum pastram datele dvs cu caracter personal

Protejam datele dvs cu caracter personal colectate si procesate prin reglementari tehnice si organizatorice adecvate (inclusiv din punct de vedere al securitatii).

De asemenea, protejam datele dvs cu caracter personal impotriva prelucrarii neautorizate, prelucrarii ilegale, distrugerii, pierderii.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie sa le cunoasca. Persoanele care au acces la aceste date vor mentine confidentialitatea acestora.

Link-uri catre alte site-uri

Dorim sa va informam ca website-ul FRESH CLUB (www.freshclub.ro) ar putea contine link-uri catre alte website-uri care nu sunt guvernate de Politica noastra privind protectia datelor cu caracter personal, ci de alte declaratii de confidentialitate care ar putea fi diferite. Recomandam utilizatorilor sa analizeze politica de pastrare a confidentialitatii de pe fiecare site web vizitat inainte de a divulga informatii cu caracter personal.

Drepturile dvs

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la datele dvs cu caracter personal:

•                Dreptul de acces la datele dvs;

•                Dreptul la rectificarea datelor dvs;

•                Dreptul la stergerea datelor dvs cu caracter personal. Acestea vor fi sterse din baza noastra de date daca solicitati stergerea acestora, daca datele dvs nu sunt necesare scopurilor noastre de prelucrare, daca va retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea datelor dvs., si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs.;

•                Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in orice alte cazuri prevazute de lege;

•                Dreptul de opozitie;

•                Dreptul la portabilitatea datelor – puteti solicita ca datele dvs cu caracter personal colectate si prelucrate de noi sa fie transmise catre un alt operator;

•                Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

•                Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, vi-l puteti retrage oricand, cu efecte viitoare, nu si retroactive;

•                Alte drepturi suplimentare care rezida din deciziile automate privind datele cu caracter personal;

Cum puteti solicita stergerea datelor dvs cu caracter personal

Prin intermediul transmiterii unei cereri scrise in acest sens. Solicitarea trebuie sa fie transmisa la adresa de email: contact@freshclub.ro.

Vom raspunde cererii dvs in maximum 30 de zile de la data primirii cererii. Mentionam ca pentru a putea procesa cererea este posibil sa va solicitam si informatii suplimentare.

Daca singura informatie cu caracter personal colectata si prelucrata este reprezentata de adresa dvs de email, in vederea stergerii acesteia puteti accesa campul “Dezabonare” dintr-unul din newsletterele primite – adresa dvs va fi stearsa automat din baza noastra de date. In cazul in care primiti in continuare newslettere va rugam sa ne transmitem cererea scrisa pe care am prezentat-o mai sus.

Alte optiuni

De asemenea, la adresa contact@freshclub.ro ne puteti transmite orice solicitare privind datele dvs cu caracter personal. De exemplu, ne puteti solicita: retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, sa accesati datele, sa modificati datele, sa stergeti datele, sa restrictionam prelucrarea datelor, sa transmitem datele etc.

Vom raspunde cererii dvs in maximum 30 de zile de la data primirii cererii. Mentionam ca pentru a putea procesa cererea este posibil sa va solicitam si informatii suplimentare.

Modificari aduse acestei politici

FRESH CLUB SRL poate modifica Politica privind protectia datelor cu caracter personal. Cand vom aduce modificari acestei politici, vom modifica data la care informatiile au fost actualizate pe site-ul www.freshclub.ro.

Va recomandam sa recititi periodic aceasta politica.

Intrebari referitoare la Politica privind protectia datelor cu caracter personal si aplicarea acesteia

Puteti parcurge oricand Politica privind protectia datelor cu caracter personal, accesand site-ul nostru la adresa: www.freshclub.ro

FRESH CLUB SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru orice intrebare / neclaritate referitor la modul in care administram datele dvs. cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adresa contact@freshclub.ro.

Data ultimei actualizari: 21.05.2018